GetCover Bedrijfsverzekeringen BV

Particuliere verzekeringen

Wij houden altijd rekening met je persoonlijke situatie en welke verzekeringen noodzakelijk zijn. Op basis daarvan geven wij je een advies op maat!

Bedrijfsverzekeringen

Particuliere verzekering

Vanzelfsprekend wil je zo goed mogelijk verzekerd zijn. Er zijn zoveel verschillende verzekeringen voor particulieren dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Dit kan er soms zelfs voor zorgen dat je dubbel verzekerd bent en dat is zonde van je geld. Wij houden altijd rekening met je persoonlijke situatie en welke verzekeringen noodzakelijk zijn. Op basis daarvan geven wij je een advies op maat!

Waarom Kies je voor GetCover?

We geven je alle aandacht en informatie die je nodig hebt bij het afsluiten van een verzekering!

Waarmee kunnen wij je helpen?

Wij kunnen je adviseren over de verschillende soorten particuliere verzekeringen. Voorbeelden van particuliere verzekeringen zijn de aansprakelijkheidsverzekering, reisverzekering en inboedelverzekering, maar er zijn nog veel meer particuliere schadeverzekeringen. Omdat er zo veel verzekeraars zijn, is het soms lastig zelf te bepalen welke verzekering bij jou persoonlijk past. Wij gaan daarom uit van jouw wensen en mogelijkheden. Als wij dat in beeld hebben, kunnen we samen kijken naar welke individuele verzekering bij jou past. In sommige gevallen is het bijvoorbeeld handig om een verzekeringspakket voor het hele gezin af te sluiten. Door onze jarenlange expertise kunnen wij je hier natuurlijk onafhankelijk advies over geven. Hierdoor weet je zeker dat je altijd goed verzekerd bent en hoef je je daar geen zorgen meer om te maken. Deze zorgen nemen wij graag bij je weg!

Bij GetCover kun je onafhankelijk, persoonlijk advies verwachten voor een verzekering met;

  • de laagste maandpremie
  • gunstige voorwaarden
  • een dekking die bij je past

Wanneer wij een passende verzekering voor je hebben gevonden, kunnen wij de oude verzekering opzeggen en kun je probleemloos overstappen! Dat is de service die je van ons kunt verwachten.

Verzekering vergelijken én afsluiten bij GetCover

Door de extra service, jarenlange expertise en het persoonlijke advies op maat hebben ervoor gezorgd dat wij al jaren de vaste verzekeringsadviseurs zijn voor vele particulieren in en om Arnhem.. Wij geven je graag adviezen en creatieve oplossingen in verzekeringen. Er is vaak meer mogelijk dan je denkt!

Wil je graag advies bij het afsluiten van een juiste verzekering? Wij kunnen de verschillende verzekeringen voor je vergelijken én afsluiten. Van reguliere verzekeringen, zoals een kortlopende of doorlopende reisverzekering tot aanvullende verzekeringen. Als je vragen hebt over je verzekeringspakket of hulp nodig hebt bij schade kun je ons altijd bellen. Ook voor zakelijke verzekeringen kun je op onze expertise rekenen. Kom eens bij ons langs of bel ons voor het maken van een afspraak. We horen graag wat we voor jou kunnen betekenen!