GetCover Bedrijfsverzekeringen BV

Over GetCover bedrijfsverzekeringen

Onze specialismes

GetCover bedrijfsverzekeringen

GetCover Bedrijfsverzekeringen BV is een onafhankelijk en vooruitstrevend assurantiekantoor dat zich richt op het verzekeren van specifieke bedrijfsrisico’s. Wij werken hiervoor samen met diverse gespecialiseerde verzekeringsmaatschappijen.

Op basis van een bedrijfsanalyse van jouw onderneming bieden wij een breed scala en op maat gemaakte verzekeringsoplossingen aan. Volledig, objectief en gericht op jouw bedrijfssituatie. Hierbij maakt de omvang van jouw bedrijf niet uit. Voor elk type bedrijf, groot of klein, maken wij een gerichte risicoanalyse. Daarbij is ons standpunt dat risico’s zoveel mogelijk vermeden moeten worden, maar dat zij jou niet mogen beperken in de commerciële doelstellingen van jouw bedrijf. 

Ons team bestaat uit ervaren medewerkers met jarenlange ervaring op het gebied van het verzekeren van bedrijfsrisico’s. De combinatie van onze kennis van de verzekeringsmarkt en onze persoonlijke en gedegen aanpak zorgen ervoor dat wij jouw bedrijf zo goed mogelijk verzekeren.

Wij zijn hierbij niet alleen jouw adviseur, maar ook jouw zakenpartner en gesprekspartner.  Als het aankomt op het adviesproces, de bedrijfsanalyse, het afsluiten van de verzekering en, zo nodig, het afwikkelen van schadeclaims staan wij voor jou klaar.