GetCover Bedrijfsverzekeringen BV

GetCover bestelautoverzekering

Bestelauto verzekering nodig? Kies nu voor een GetCover bestelautoverzekering. Wij weten dat jouw bestelauto's belangrijk voor je zijn! Niet alleen omdat het jouw rijdende visitekaartjes zijn, maar natuurlijk ook voor jouw bedrijfsomzet. Je bent zuinig op jouw wagens en je wilt deze daarom zo goed mogelijk verzekeren. En als het even kan, natuurlijk ook zo voordelig mogelijk.

Bestelauto verzekering nodig

Waarom een bedrijfswagenverzekering afsluiten via ons?

GetCover Bedrijfsverzekeringen BV is de specialist in het verzekeren van bestelauto’s. Kortom, wat voor soort bedrijf je ook hebt, wij gaan graag aan de slag voor het vinden van de best passende verzekering voor jouw bestelauto(‘’s). Zo weet je zeker dat jouw wagenpark goed verzekerd is en kunnen jouw werknemers er met een gerust hart mee de weg op.

Voordeel, speciaal voor jou.

Om het verzekeren van jouw bestelauto zo makkelijk mogelijk te maken voor jou, ondersteunen wij jou direct waar nodig. Bovendien bieden wij jou een aantal grote voordelen:

 • Goed verzekerd.
 • Direct online-advies opvragen, wanneer het jou uitkomt.
 • Deskundige medewerkers, vakkundig advies en antwoorden op veel gestelde vragen.
 • Jouw wagenpark goed verzekeren, begint bij GetCover Bedrijfsverzekeringen B.V.

Vraag daarom vandaag nog een offerte aan voor jouw bestelauto (‘s).

Jouw verzekeringspakket uitbreiden?

Jouw bestelautoverzekering kun je nog uitbreiden met de volgende aanvullende verzekeringen:

 • Eigen vervoerverzekering
  Met deze verzekering heb jij een uitgebreide dekking voor schade aan jouw eigen spullen, zoals dure gereedschappen, en handelswaar die jij vervoert met jouw bestelauto of aanhanger. De verzekering biedt dekking bij schade na een verkeersongeval of brand. Maar ook wanneer jij schade hebt opgelopen als gevolg van diefstal en vandalisme.

 • Vervoerdersaansprakelijkheidsverzekering
  Gebruik jij jouw bestelbus om goederen te vervoeren in opdracht van derden, dan kun jij aansprakelijk worden gesteld als de goederen van de opdrachtgever beschadigd raken. Met de vervoerdersaansprakelijkheidsverzekering ben jij in dat geval verzekerd voor deze schade.

 • Schadeverzekering Inzittenden
  Raakt jouw bedrijfsauto betrokken bij een ongeluk? Met deze verzekering zijn jij en jouw personeel goed verzekerd voor de financiële gevolgen in geval van materiële of letselschade.

Collectieve bestelautoverzekering nodig?

Heeft jouw bedrijf meer dan 5 bedrijfswagens in bezit? Geen probleem! Bij ons is het ook mogelijk om voor jouw wagenpark een collectieve Getcover bedrijfswagenverzekering af te sluiten. Het enige wat wij hiervoor per voertuig nodig hebben zijn:

 • de gegevens van de regelmatige bestuurder
 • de combinatie van kenteken en meldcode
 • het aantal schadevrije jaren per kenteken
 

Stuur deze gegevens via ons contactformulier naar ons toe en wij gaan de best passende collectieve bedrijfswagenverzekering voor jouw wagenpark regelen. Voor ons een kleine moeite, voor jou groot voordeel!

Meer weten over de GetCover bestelautoverzekering?

Heb je nog vragen over het verzekeren van jouw bestelauto(’s). Antwoorden op veel gestelde vragen of onze tips voor het verzekeren van een bedrijfswagen kun je hier teruglezen. Antwoord niet gevonden, neem dan contact op met ons. Wij helpen jou graag.

Vraag vandaag nog je offerte aan

Wil je de best passende verzekering voor jouw bestelauto hebben én daarmee zeker zijn van een goede dekking? Vraag dan vandaag nog een offerte aan.