GetCover Bedrijfsverzekeringen BV

GetCover Wagenparkverzekering

Wagenparkverzekering voor minimaal 5 bedrijfswagens nodig? Met onze speciale verzekering voor wagenparken zijn al jouw bedrijfswagens goed en voordelig verzekering. Kies daarom voor de GetCover Wagenparkverzekering, de specialist in het verzekeren van wagenparken en vraag vandaag nog een offerte aan.

GetCover Wagenparkverzekeringen

Waarom kiezen voor de GetCover Wagenparkverzekering?

GetCover Bedrijfsverzekeringen BV is de specialist in het verzekeren van bedrijfswagens. Of je nu 5 bedrijfswagens hebt of een heel wagenpark met meer dan 20 voertuigen. Kortom, wat voor soort bedrijf je ook hebt, wij gaan graag aan de slag voor het vinden van de best passende verzekering voor jouw bedrijfswagens. Zo weet je zeker dat jouw medewerkers er goed verzekerd mee de weg op gaan.

De voordelen van de GetCover Wagenparkverzekering.

Voor het verzekeren van wagenparken werken wij samen met meerdere verzekeraars die gebruik maken van telematica voor het berekenen van verzekeringspremies. Het gaat hierbij om systemen die in jouw bedrijfswagens worden gebouwd en 24/7 de rijscore van jouw chauffeurs beoordelen.

Als eigenaar van een wagenpark biedt dit een aantal grote voordelen:

Jouw wagenpark goed en voordelig verzekeren begint dus bij GetCover Bedrijfsverzekeringen B.V.

Vraag daarom vandaag nog een offerte aan voor jouw bedrijfswagens.

Extra verzekeringen voor jouw wagenpark nodig?

Naast een collectieve verzekering voor jouw wagenpark, kun je bij ons jouw bedrijfswagens ook aanvullend verzekeren. Bijvoorbeeld met de volgende verzekeringen:

Een eigen vervoerverzekering

Met deze verzekering heeft jouw bedrijf een uitgebreide dekking voor schade aan jouw, dure, gereedschappen of handelsgoederen die jij vervoert met jouw wagenpark. Deze verzekering biedt jouw dekking als jouw spullen en goederen in de bedrijfswagens schade oplopen na een verkeersongeval, brand, diefstal of vandalisme.

Vervoerdersaansprakelijkheidsverzekering

Wordt jouw wagenpark gebruikt om goederen te vervoeren in opdracht van derden, dan kun jij aansprakelijk worden gesteld als de goederen van de opdrachtgever beschadigd raken. Met het afsluiten van een vervoerdersaansprakelijkheidsverzekering ben jij in dat geval gedekt tegen deze schade.

Schadeverzekering Inzittenden

Met deze verzekering ben jij gedekt tegen de financiële gevolgen indien jouw personeel of passagiers materiële of letselschade oplopen als gevolg van een ongeluk met één van jouw bedrijfswagens.

Wil jij meer weten over het afsluiten  van extra verzekeringen voor jouw wagenpark, neem dan contact op met onze adviseurs.

Vraag vandaag nog je offerte aan

Wil je de best passende verzekering voor jouw wagenpark hebben én daarmee zeker zijn van een goede dekking? Vraag dan vandaag nog een offerte aan.