GetCover Bedrijfsverzekeringen BV

Blog

Volg hier onze laatste nieuws en blogberichten van GetCover Bedrijfsverzekeringen BV. Regelmatig zullen wij hier nieuwsberichten plaatsten over bedrijfsverzekeringen, ons kantoor en de laatste trend op het gebied van verzekeringen.

Verder plaatsen wij hier geregeld blogberichten over de laatste ontwikkelingen op het gebied van bedrijfsverzekeringen. Mocht je naar aanleiding van de geplaatste nieuws en blogberichten hier vragen of opmerkingen over hebben, dan kun je altijd contact met ons op nemen. Wij helpen je graag.
Nationale Nederlanden past de polisvoorwaarden aan
Verzekeringsmaatschappijen

Nationale Nederlanden past de polisvoorwaarden aan

Nationale Nederlanden past de polisvoorwaarden aan van het Zekerheidspakket Bedrijven. In de nieuwe polisvoorwaarden vind je nu alleen nog de standaardvoorwaarden. De voorwaarden die specifiek zijn voor een bedrijf of beroep en eventuele bijbehorende preventie-eisen verplaatsen we naar het clausuleblad.

Lees meer »
Een aanrijding met een wild dier
Schade door aanrijding

Een aanrijding met een wild dier

Een aanrijding met een wild dier kan iedereen overkomen. Zeker met ritten in de avond of nacht kan het je overkomen dat er onverwachts een wild dier voor jouw auto wil oversteken. Afhankelijk van jouw eigen snelheid, de afstand tot het overstekende dier en de grootte kan dit tot een flinke schade leiden.

Lees meer »
Traksi
Traksi

Fieldtracker, de unieke planningstool van ULU Cartracker

Heb jij een taxi die wij hebben verzekerd bij Traksi, dan is het noodzakelijk dat het rittenregistratiesysteem in jouw taxi wordt ingebouwd. Het inplannen van het inbouwen gaat nu nog makkelijker met Fieldtracker, een planningstool dat jou helpt om een inbouwopdracht te plannen.

Lees meer »