GetCover Bedrijfsverzekeringen BV

Blog

Volg hier onze laatste nieuws en blogberichten van GetCover Bedrijfsverzekeringen BV. Regelmatig zullen wij hier nieuwsberichten plaatsten over bedrijfsverzekeringen, ons kantoor en de laatste trend op het gebied van verzekeringen.

Verder plaatsen wij hier geregeld blogberichten over de laatste ontwikkelingen op het gebied van bedrijfsverzekeringen. Mocht je naar aanleiding van de geplaatste nieuws en blogberichten hier vragen of opmerkingen over hebben, dan kun je altijd contact met ons op nemen. Wij helpen je graag.
Traksi
Traksi

Fieldtracker, de unieke planningstool van ULU Cartracker

Heb jij een taxi die wij hebben verzekerd bij Traksi, dan is het noodzakelijk dat het rittenregistratiesysteem in jouw taxi wordt ingebouwd. Het inplannen van het inbouwen gaat nu nog makkelijker met Fieldtracker, een planningstool dat jou helpt om een inbouwopdracht te plannen.

Lees meer »
Blogberichten van GetCover Bedrijfsverzekeringen BV
AOV Alternatief

Hera zelfverzekerd

Speciaal voor kleine zelfstandigen en Zzp’ers zonder personeel biedt GetCover Bedrijfsverzekeringen BV nu de Hera Zelfverzekerd verzekering tegen arbeidsongeschiktheid aan. Het is een laagdrempelige en eenvoudige verzekering die hierdoor ook goed betaalbaar is.

Lees meer »
Blogberichten van GetCover Bedrijfsverzekeringen BV
Traksi Wagenparkverzekeringen

Traksi wagenparken

Traksi is nu ook voor wagenparken beschikbaar die bestaan uit bestelauto’s of taxi’s. Heeft uw bedrijf meer dan 5 bestelauto’s of taxi’s, dan kunt u deze voordelig verzekeren met de nieuwe wagenparkverzekering van Traksi.

Lees meer »