GetCover Bedrijfsverzekeringen BV

GetCover verzekering voor elektrische bedrijfswagens

Een verzekering voor elektrische bedrijfswagens nodig? Werkt jouw bedrijf met elektrisch aangedreven bedrijfswagens en wil jij die goed verzekerd hebben? Met onze speciale verzekering voor elektrische bedrijfswagens is jouw hele wagenpark goed en voordelig verzekerd. Vraag daarom vandaag nog een offerte aan.

GetCover verzekering voor elektrische bedrijfswagens

Waarom kiezen voor de GetCover verzekering voor elektrische bedrijfswagens?

GetCover Bedrijfsverzekeringen BV is de specialist in het verzekeren van bedrijfswagens, ook als deze elektrisch aangedreven zijn. Of je nu 1 bedrijfswagen hebt of een heel wagenpark, wij vinden de meest geschikte verzekering voor jouw elektrische bedrijfswagens.

De voordelen van de GetCover verzekering voor elektrische bedrijfswagens.

Voor het verzekeren van elektrische bedrijfswagens werken wij samen met meerdere verzekeraars die gespecialiseerd zijn in het verzekeren van dit soort bedrijfswagens. Door de hogere aanschafwaarde en de kosten van de accu’s worden elektrisch aangedreven bedrijfswagens meestal standaard allrisk verzekerd.

Als eigenaar van een elektrische bedrijfswagen biedt dit een aantal grote voordelen:

Jouw elektrische bedrijfswagens goed en voordelig verzekeren, begint dus bij GetCover Bedrijfsverzekeringen B.V.

Vraag daarom vandaag nog een offerte aan voor jouw elektrische bedrijfswagens.

Extra verzekeringen voor jouw bedrijfswagens nodig?

Naast een uitgebreide dekking voor jouw elektrische bedrijfswagens kun je deze ook aanvullend verzekeren met de volgende verzekeringen:

Een eigen vervoerverzekering

Met deze verzekering heb jij een uitgebreide dekking voor schade aan jouw, kostbare, gereedschappen of handelsgoederen die jij vervoert met jouw bedrijfswagen. Hiermee ben jij verzekerd indien spullen en goederen in jouw bedrijfswagens schade oplopen na een verkeersongeval of brand Maar ook bij schade als gevolg van  diefstal of vandalisme.

Vervoerdersaansprakelijkheidsverzekering

Worden jouw, elektrische, bedrijfswagens gebruikt om goederen te vervoeren in opdracht van derden, dan kan het voorkomen dat jij aansprakelijk worden gesteld als deze beschadigd of verloren raken. Met een vervoerdersaansprakelijkheidsverzekering ben jij in dat geval gedekt tegen deze schade.

Schadeverzekering Inzittenden

Met een Schadeverzekering Inzittenden zijn jouw personeel of passagiers verzekerd wanneer zij materiële of letselschade oplopen als gevolg van een ongeluk met jouw bedrijfswagen.

Neem contact op met de adviseurs van GetCover Bedrijfsverzekeringen indien jij meer wilt weten over het afsluiten van deze extra verzekeringen.

Vraag vandaag nog je offerte aan

Wil je de best passende verzekering voor jouw elektrische bedrijfswagen hebben én daarmee zeker zijn van de meest uitgebreide dekking? Vraag dan vandaag nog een offerte bij ons aan.