GetCover Bedrijfsverzekeringen BV

Bedrijfsverzekeringen

Jouw bedrijfsrisico’s goed verzekeren? Dat kan bij GetCover bedrijfsverzekeringen BV.

Bedrijfsverzekeringen

Bedrijfsverzekeringen MKB en ZZP ondernemers

Bedrijfsverzekeringen voor MKB en ZZP ondernemers afsluiten doe je bij de specialisten van GetCover bedrijfsverzekeringen BV. Wij weten namelijk als geen ander dat ondernemen kansen biedt maar ook risico’s kent. Met het afsluiten van een bedrijfsverzekeringspakket weet je zeker dat de bedrijfsrisico’s voor jouw onderneming goed gedekt zijn.

Samen met jou brengen onze verzekeringsadviseurs jouw bedrijfsrisico’s in beeld.  Hiermee weet je welke risico’s jouw onderneming kan lopen en welke bedrijfsverzekeringen jij hiervoor kunt afsluiten. Zo weet jij zeker dat jouw bedrijf goed verzekerd is, zonder bang te hoeven zijn dat je over of onder verzekerd bent

Onze bedrijfsverzekeringen

Bij GetCover bedrijfsverzekeringen BV kun je terecht voor onder meer de volgende verzekeringen;

Daarnaast verzekeren wij bedrijfswagens, zoals lesauto’s, taxi’s en bestelauto’s, en bieden wij verzekeringen aan tegen arbeidsongeschiktheid.

Veel van onze MKB bedrijfsverzekeringen kun je bij ons afsluiten in een verzekeringspakket met aantrekkelijke staffelkortingen. Hoe meer verzekeringen wij voor je afsluiten in een pakket, hoe meer korting jij krijgt op de verzekeringspremie.

Voor het afdekken van jouw bedrijfsrisico’s werken wij samen met meerdere aanbieders van bedrijfsverzekeringen. Zo weten wij zeker dat wij jou het beste pakket kunnen aanbieden. Niet alleen wat betreft de premie, maar ook wat de polisvoorwaarden en geboden dekking.

Bedrijfsverzekeringen MKB en ZZP afsluiten?

Wil jij meer weten over de bedrijfsrisico’s van jouw onderneming en welke verzekeringen jij hiervoor nodig hebt? Maak dan een afspraak met één van onze verzekeringsadviseurs voor een vrijblijvend advies gesprek. Heb jij vragen over een bedrijfsverzekering? Kijk dan eens bij onze antwoorden op de meest gestelde vragen. Mocht het antwoord op jouw vraag hier net tussen staan, neem dan contact op met onze adviseurs.