GetCover Bedrijfsverzekeringen BV

GetCover Crowdsurance

Crowdsurance arbeidsongeschiktheid van het Tulpenfonds is een collectief van zelfstandigen, die elkaar voorzien van inkomen in geval van uitval. Het doel is het maken van een passend en toegankelijk vangnet voor iedere zelfstandige die niet alleen begrijpelijk maar ook betaalbaar is.

Crowdsurance

Wat is Crowdsurance?

Crowdsurance is géén verzekering, maar een groep van mensen die ermee instemmen om elkaar te helpen wanneer dat nodig is. Dit wordt ook wel een schenkkring genoemd. Wanneer iemand binnen de groep arbeidsongeschikt wordt en recht heeft op uitkering, dan beginnen de overige deelnemers binnen de groep met zogenoemde donaties. Na aanmelding word je direct onderdeel van de schenkkring.

Zie voor informatie deze video over Crowdsurance.

 

Waarom kiezen voor Crowdsurance?

Circa 1,2 miljoen zelfstandigen zijn nu onverzekerd tegen arbeidsongeschiktheid. Vaak omdat de huidige AOV-verzekeringen te duur en te ingewikkeld zijn. Echter,  70% zelfstandigen zou wel een voorziening willen hebben voor het geval ze arbeidsongeschikt raken.

De belangrijkste kenmerken van dit collectief

—           Keuze uit €1.000, €1.500, €2.000, € 2.500 of € 3.000 netto inkomen per maand bij uitval door ziekte voor maximaal 2 jaar;

—           Maandelijkse kosten € 10,00;

—           Eenmalige kosten € 175,00;

—           Claim wordt gecheckt door een onafhankelijke ARBO arts;

—           Solidariteit zonder dankjewel te hoeven zeggen;

—           Direct onderdeel van de schenkkring;

—           Bijdrage uitkering bij uitval deelnemers: maximaal 5% gekozen uitkeringsbedrag.

Jouw voordeel!

Speciaal voor de zelfstandigen die zich via GetCover Bedrijfsverzekeringen BV  aanmelden voor Crowdsurance hebben wij een aantal voordelen. Als deelnemer van GetCover krijg je korting op je vangnet!

Preventiemanager

Ben je lid van het Crowdsurance collectief dan kun je ook gebruiken van onze preventiemanagers en kun je voor slechts € 10,00 per maand gebruik maken van de volgende voordelen.

— Een onafhankelijk specialist

— Een vast aanspreekpunt

— Ongelimiteerd contact

— Twee keer per jaar een digitale  gezondheidscheck (vrijblijvend)

— Twee keer per jaar een gesprek met jouw Preventiemanager

— Doorverwijzing vanuit gesprekken

— Iedere 6 weken gezondheidstips

Meer weten over het Crowdsurance collectief?

Wil je meer weten over Crowdsurance collectief bij arbeidsongeschiktheid? Neem dan contact met GetCover Bedrijfsverzekeringen BV. Wij informeren je graag over jouw mogelijkheden voor dit collectief. Of bezoek onze speciale Crowdsurance pagina met meer informatie 

Vraag vandaag nog je offerte aan

Heb je interesse om deel te nemen in het Crowdsurance collectief als alternatief voor de gewone arbeidsongeschiktheidsverzekering. Vraag dan nu een offerte aan.