GetCover Bedrijfsverzekeringen BV

Traksi wagenparken

Traksi is nu ook voor wagenparken beschikbaar die bestaan uit bestelauto’s of taxi’s. Heeft uw bedrijf meer dan 5 bestelauto’s of taxi’s, dan kunt u deze voordelig verzekeren met de nieuwe wagenparkverzekering van Traksi.

Blogberichten van GetCover Bedrijfsverzekeringen BV

Traksi ook voor wagenparken

Traksi wagenparken, is nu ook beschikbaar voor bedrijven met meerdere bestelauto’s of taxi’s. Heeft uw bedrijf meer dan 5 bestelauto’s of taxi’s, dan kunt u deze voordelig verzekeren met de nieuwe wagenparkverzekering van Traksi.

Hoe werkt de wagenparkverzekering van Traksi?

Bij een Traksi wagenparkverzekering wordt er een apparaat (ook wel dongel genoemd) met sensoren in uw bedrijfswagens geplaatst. Dit apparaatje registreert voortdurend het rijgedrag van uw chauffeurs en geeft deze informatie door aan Traksi. Het rijgedrag wordt aan de hand van de volgende kenmerken geregistreerd:

  • Snelheid
  • Bochtgedrag
  • Remgedrag

Daarnaast krijgen uw wagens twee camera’s, één die vooruit en één die achteruit is gericht. Op basis van het geregistreerde rijgedrag wordt vervolgens per voertuig de premiehoogte van de verzekering bepaald.

Welke premieniveaus zijn er bij Traksi?

Bij het afsluiten van een wagenparkverzekering bij Traksi beginnen uw bedrijfswagens standaard altijd op niveau oranje. Op basis van het geregistreerde rijgedrag wordt vervolgens maandelijks, per kenteken, bepaald naar welk niveau deze gaat:

  • Bij goed, lees normaal, rijgedrag gaat een kenteken naar niveau groen en krijgt u extra korting op de maandpremie.
  • Bij slecht rijgedrag blijft een kenteken op niveau oranje en verandert de maandpremie niet.
  • Bij extreem gevaarlijk rijgedrag gaat een kenteken naar niveau rood en stijgt de maandelijkse premie ten opzichte van niveau oranje.

Kortom heeft u een normale en goede chauffeur, dan kunt u gaan profiteren van een flinke korting op uw verzekeringspremie. Met een speciale app heeft u verder zelf inzicht in het rijgedrag van uw personeel.

Met dit inzicht kan uw personeel hun rijgedrag aanpassen en krijgt u zo extra korting op de verzekeringspremies van uw wagenpark. Daarnaast besparen uw chauffeurs met veilig en verantwoord rijgedrag niet alleen op uw verzekeringspremies, maar ook op uw kosten voor onderhoud, bandenslijtage en brandstof van het wagenpark.

Meer weten over een Traksi wagenparkverzekering? 

Bestaat uw wagenpark uit meer dan vijf voertuigen die voorzien zijn van een blauw of “grijs” kenteken en heeft u interesse in een op maat gemaakt offerte voor uw bedrijfswagens? Neem dan contact op met de adviseurs van GetCover bedrijfsverzekeringen BV. Zij adviseren u graag over het verzekeren van uw wagenpark.