GetCover Bedrijfsverzekeringen BV

Samenwerking met nieuwe verzekeringsmaatschappijen.

GetCover Bedrijfsverzekeringen BV heeft sinds maart 2023 een samenwerking afgesloten met twee nieuwe maatschappijen die beide gespecialiseerd zijn in verzekeren van bedrijfswagens en wagenparken.

Zego Insurance, voor het verzekeren van wagenparken

Samenwerking met nieuwe verzekeringsmaatschappijen.

GetCover Bedrijfsverzekeringen BV heeft sinds maart 2023 een samenwerking afgesloten met twee nieuwe maatschappijen die beide gespecialiseerd zijn in verzekeren van bedrijfswagen en wagenparken. Door deze samenwerking hebben wij nog nu meer mogelijkheden om jouw bedrijfswagen(s) goed en zo voordelig mogelijk te kunnen verzekeren.
Het gaat om de volgende verzekeringsmaatschappijen.

 

Zego Verzekeringen

Zego Insurance, voor het verzekeren van wagenparkenZego Verzekeringen is een insurtech verzekeringsmaatschappij die gespecialiseerd is in het verzekeren van wagenparken. Insurtech wil zeggen dat deze maatschappij op basis van data analyse het gebruik van de klant centraal stelt. Op basis van gebruik en rijgedrag kunnen hiermee verzekeringspremies snel aangepast worden naar veranderende omstandigheden binnen een wagenpark.
Bij het afsluiten van een wagenparkverzekering bij Zego worden namelijk alle bedrijfswagens voorzien van technologie die het gebruik en rijgedrag analyseert. Met deze analyse is er real-time risicobeheer mogelijk door de wagenparkbeheerders, wat leidt tot minder schade en lagere premies.

 

Victor Insurance

Victor Insurance voor het verzekeren van bestelauto's, taxi's en wagenparken.Victor Insurance is onder meer gespecialiseerd in het verzekeren van wagenparken, koeriersbedrijven en elektrische bedrijfswagens. Het is een internationaal opererende maatschappij die hierdoor in staat is specifieke risicogroepen goed en zo voordelig mogelijk te verzekeren.

 

Meer weten

Neem contact op met onze adviseurs als jij meer wilt weten over het verzekeren van jouw wagenpark, elektrische bedrijfswagen of bestelauto bij Zego of Victor. Wij helpen je graag.