GetCover Bedrijfsverzekeringen BV

Schade melden

Vervelend dat er sprake is van een schade. Door deze aan ons te melden zullen onze schade specialisten er alles aan doen om jouw schade af te handelen zodat jij weer verder kan met jouw bedrijf.

Schade met jouw taxi of bestelauto

Heb jij schade met jouw taxi of bestelauto? Wat de schade ook is, vul dan altijd het schadeformulier in. Is er een tegenpartij bij betrokken, vul dan samen de voorzijde zo volledig mogelijk in en zet beide een handtekening. Vul ook altijd de achterzijde van het schadeformulier in zo spoedig mogelijk in via info@getcover.nl of via WhatsApp.

Voor een snelle schadeafhandeling is het verder ook belangrijk dat je foto’s en/of dashcam-beelden (maximaal 5) van de schade en de situatie meestuurt. Ook het aanleveren van namen en telefoonnummers van eventuele getuigen kunnen helpen bij een snelle afhandeling van uw schade. Voor de gegevens en verklaringen van getuigen kun je ons getuigenformulier gebruiken.

Na ontvangst van de melding zullen onze schade behandelaars jouw schade zo snel mogelijk in behandeling nemen. 

Overige schades melden

Heb je een bedrijfsschade die valt onder jouw MKB pakketverzekering meld deze schade dan via mail of WhatsApp. Wij zullen dan contact met je opnemen om deze schade verder in behandeling te kunnen nemen.

Wil je een beroep doen op een afgesloten polis van Hera Zelfverzekerd of het Tulpenfonds? Ook dan kun je contact opnemen met ons kantoor via mail of WhatsApp. Wij gaan jouw claim dan indienen bij Hera of het Tulpenfonds 

Meer weten?

Wil je meer weten over het melden van een schade of weten wat de  status van jouw schademelding is. Neem dan contact met ons op en wij helpen je graag.