Ons specialisme

Ons specialisme

Ons specialisme is het goed en onafhankelijk verzekeren van bedrijfsrisico’s in het midden- en kleinbedrijf. Risico's waarvoor het vaak lastig is om daar een goede verzekering voor af te sluiten. Denk daarbij onder andere aan kostbare kunstcollecties, kredietverzekeringen, praalwagens, ziekteverzuim en het verzekeren van bedrijfswagens of oldtimers.

 

Onze werkwijze

De Risk managers van GetCover Bedrijfsverzekeringen BV maken in de eerste plaats een grondige analyse van de risico’s van jouw bedrijf. Daarbij maakt het voor ons niet uit hoe groot jouw bedrijf is. Aan de hand van deze analyse krijg je vervolgens een op maat gemaakt advies van onze Risk Managers hoe wij deze risico’s voor je gaan verzekeren. Je kunt er dan ook zeker van zijn dat jij hiermee goed en zo voordelig mogelijk verzekerd bent tegen schade.

Maar gaan er veranderingen in jouw bedrijf plaatsvinden die zo mogelijk gevolgen kunnen hebben voor jouw verzekeringspakket? Met een nieuwe analyse maken wij direct voor jou duidelijk wat de gevolgen zijn van deze veranderingen. Indien noodzakelijk gaan wij jouw verzekeringen direct aanpassen aan de nieuwe situatie. Zo heb jij altijd een verzekeringsportefeuille die helemaal afgestemd is op jouw bedrijf en ben je niet meer te weinig of te veel verzekerd. Lees hier hoe je bedrijfswijzigingen aan ons kunt doorgeven.

Onze samenwerking

Voor het verzekeren van bedrijfsrisico's werken wij samen met meerdere verzekeringsbedrijven. Wij kunnen jou hierdoor goed adviseren over de best passende dekking voor de mogelijke bedrijfsrisico's. Onze persoonlijk Risk Managers helpen je graag en doen dit volledig en objectief aan de hand van de situatie binnen jouw bedrijf. Je weet daarmee zeker dat de risico's van jouw onderneming goed verzekerd zijn.

 

Bedrijfsverzekering afsluiten 

Wil jij ook een bedrijfsverzekering afsluiten tegen de risico's in jouw bedrijf? Neem dan contact op met ons kantoor voor het maken van een afspraak met onze Risk Managers. Zijn er wijzigingen in jouw bedrijf die gevolgen kunnen hebben voor jouw verzekeringspakket? In dat geval kunnen jij deze ook doorgeven via mail of WhatsApp.