Getcover bedrijfswagenverzekeringen

GetCover bedrijfswagenverzekering

Kies nu voor een GetCover bedrijfswagenverzekering. Wij weten dat jouw bestelauto's belangrijk zijn voor jouw bedrijf! Niet alleen omdat het jouw rijdende visitekaartjes zijn, maar natuurlijk ook voor jouw bedrijfsomzet. Je bent zuinig op jouw bedrijfswagens en je wilt deze daarom zo goed mogelijk verzekeren. En als het even kan, natuurlijk ook zo voordelig mogelijk.

 

Waarom een bedrijfswagenverzekering afsluiten via ons?

GetCover Bedrijfsverzekeringen BV is de specialist in het verzekeren van bedrijfswagens. Kortom, wat voor soort bedrijf je ook hebt, onze Risk Managers gaan graag aan de slag voor het vinden van de best passende verzekering voor jouw bedrijfwagen(s). Zo weet je zeker dat jouw wagenpark goed verzekerd is en kunnen jouw werknemers er met een gerust hart mee de weg op.

 

Heb je schade?

Mocht het toch voorkomend dat één van jouw bedrijfswagens schade oploopt, meld dit dan gelijk bij ons via WhatsApp. De schade kun je ook makkelijk doorgeven via de website mobielschademelden.  Lees hier onze tips over wat je kunt en moet doen in geval van een aanrijding.

Wij gaan er vervolgens voor zorgen dat de schade zo snel mogelijk hersteld wordt. Zodat jij op korte termijn weer de beschikking hebt over jouw bestelauto. Voor een snelle afhandeling ontvangen wij wel graag zo snel mogelijk het volledig ingevulde en getekende schadeformulier.

 

Jouw verzekeringspakket uitbreiden?

Jouw bestelautoverzekering kun je nog uitbreiden met de volgende aanvullende verzekeringen:

 • Eigen vervoerverzekering

  Met deze verzekering heb jij een uitgebreide dekking voor schade aan jouw eigen spullen, zoals dure gereedschappen, en handelswaar die jij vervoert met jouw bestelauto of aanhanger. De verzekering biedt dekking bij schade na een verkeersongeval of brand. Maar ook wanneer jij schade hebt opgelopen als gevolg van diefstal en vandalisme.

 • Vervoerdersaansprakelijkheidsverzekering

  Gebruik jij jouw bestelbus om goederen te vervoeren in opdracht van derden, dan kun jij aansprakelijk worden gesteld als de goederen van de opdrachtgever beschadigd raken. Met de vervoerdersaansprakelijkheidsverzekering ben jij in dat geval verzekerd voor deze schade.

 • Schadeverzekering Inzittenden

  Raakt jouw bedrijfsauto betrokken bij een ongeluk? Met deze verzekering zijn jij en jouw personeel goed verzekerd voor de financiële gevolgen in geval van materiële of letselschade.

 

Collectieve verzekering nodig?

Heeft jouw bedrijf meer dan 10 bedrijfswagens in bezit? Geen probleem! Bij ons is het ook mogelijk om voor jouw wagenpark een collectieve Getcover bedrijfswagenverzekering af te sluiten. Het enige wat wij hiervoor per voertuig nodig hebben zijn:

 • de gegevens van de regelmatige bestuurder
 • de combinatie van kenteken en meldcode
 • het aantal schadevrije jaren per kenteken

Stuur deze gegevens via ons contactformulier naar ons toe en wij gaan de best passende collectieve bedrijfswagenverzekering voor jouw wagenpark regelen. Voor ons een kleine moeite, voor jou groot voordeel!

 

Meer weten?

Heb je nog vragen over het verzekeren van een bestelauto. Lees hier de antwoorden op veel gestelde vragen of onze tips voor het verzekeren van een bedrijfswagen. Antwoord niet gevonden, neem dan contact op met onze Risk Managers.  Zij helpen jou graag.

Wil je de best passende verzekering voor jouw wagenpark hebben én daarmee zeker zijn van een goede dekking? Vraag dan vandaag nog een offerte aan.