Wie is Getcover Bedrijfsverzekeringen BV

GetCover Bedrijfsverzekeringen BV

GetCover Bedrijfsverzekeringen BV is een onafhankelijk en vooruitstrevend assurantiekantoor dat zich richt op het verzekeren van specifieke bedrijfsrisico’s. Wij werken hiervoor samen met diverse gespecialiseerde verzekeringsmaatschappijen.

Op basis van een bedrijfsanalyse van jouw onderneming bieden wij een breed scala en op maat gemaakte verzekeringsoplossingen aan. Volledig, objectief en gericht op jouw bedrijfssituatie. Hierbij maakt de omvang van jouw bedrijf niet uit. Voor elk type bedrijf, groot of klein, maken onze Risk Managers een gerichte risicoanalyse. Daarbij is ons standpunt dat risico's zoveel mogelijk vermeden moeten worden, maar dat zij jou niet mogen beperken in de commerciële doelstellingen van jouw bedrijf. 

 

Het team van GetCover Bedrijfsverzekeringen BV

Ons team bestaat uit ervaren medewerkers met jarenlange ervaring op het gebied van het verzekeren van bedrijfsrisico's. De combinatie van onze kennis van de verzekeringsmarkt en onze persoonlijke en gedegen aanpak zorgen ervoor dat wij jouw bedrijf zo goed mogelijk verzekeren.

Wij zijn hierbij niet alleen jouw adviseur, maar ook jouw zakenpartner en gesprekspartner.  Als het aankomt op het adviesproces, de bedrijfsanalyse, het afsluiten van de verzekering en, zo nodig, het afwikkelen van schadeclaims staan wij voor jou klaar. 

 

RMIA gecertificeerd

Ons kantoor heeft bovendien het Register Makelaar in Assurantiën certificaat. Voor jou betekent dit dat jij van ons hoogwaardige en onafhankelijke adviezen mag verwachten. Wij weten dan ook zeker dat je over onze dienstverlening uiterst tevreden zult zijn. De RMiA registratie herken je aan het RMiA-logo op onze website. Hierdoor weet jij zeker dat je bij GetCover Bedrijfsverzekeringen BV te maken hebt met onafhankelijke Risk Managers die jou professioneel verzekeringsadviezen zullen geven die aansluiten bij jouw bedrijfssituatie.

GetCover Bedrijfsverzekeringen heeft tot slot een vergunning van de AFM en is aangesloten bij Klachteninstituut Kifid.

 

Heb je vragen?

Heb je vragen over jouw verzekeringspakket of onze dienstverlening, neem dan contact met ons op, bekijk ons dienstverleningsdocument of lees onze antwoorden op veelgestelde vragen over bedrijfsverzekeringen.

Bekijk ook onze nieuwspagina met actuele berichten over bedrijfsverzekeringen en ons kantoor.